sensido pl |nordic walking |biznesplany Bitlogic opinie Opinie Recenzje Opinie, Recenzje, Forum! Opinie-Forum.pl! •

Bitlogic opinie

Opinie na temat wszystkich firm, zarówno te pozytywne jak i negatywne. Czy jesteś zadowolony/niezadowolony z jakiejś firmy? Powiedz to innym!
Lubisz to? Powiadom swoich znajomych!

Postprzez Macavelli » 23 Gru 2010, o 20:57

Krótki opis działalności
BitLogic to firma informatyczna, która działa na polskim oraz światowym rynku IT od poczatku roku 2010.

Nasza główna działalność to usługi informatyczne. Zajmujemy się między innymi tworzeniem oprogramowania, stron www, hostingiem, pozycjonowaniem, stawianiem serwerów gier, tworzeniem grafiki, projektowaniem baz danych... na własne potrzeby, a także na potrzeby naszych klientów.

W związku z tym, że nasza firma do każdego klienta podchodzi indywidualnie, jesteśmy w stanie dostarczać usługi bardzo dobrej jakości, po najniższej cenie, w najkrótszym czasie.

Naszymi klientami są zarówno mikro, małe lub średnie firmy, jak i studenci oraz osoby prywatne, które mają zapotrzebowanie na nasze usługi. Dostosujemy się do twoich potrzeb oraz doradzimy, które z rozwiązań będzie dla Ciebie najlepsze.

Adres strony www
http://www.bitlogic.biz

Opinia
Jak najbardziej polecam! ;-)
Macavelli Offline

Awatar użytkownika
Administrator
Administrator

Postprzez Jerry » 24 Gru 2010, o 14:00

witam
Polecam firmę Bitlogic ,mimo iż firma działa od niedawna spotkałem się po raz pierwszy ze zjawiskiem darmowej porady informatycznej. O firmie Bitlogic dowiedziałem się przypadkiem od syna który grywa w grę pod nazwa "Tibia" , firma ta prowadzi między innymi serwis http://tibiawt.com widząc problemy jakie mam z firma hostingową mojego sklepu „Sklep modelarski Jur-Met” poradził obym zwrócił się o pomoc do firmy Bitlogic ,że jest miła i szybka obsługa , z niedowierzaniem podszedłem do tematu ,ale ku mojemu zdziwieniu po napisaniu pierwszego meila dostałem niemal natychmiast odpowiedz na moje pytanie i w razie dalszych problemów zaproszenie do komunikatora skype i gadu gadu Nasz strona sklepmodelarski.pl działa od siedmiu lat , po kilku rozmowach z usługa serwisu Bitlogic postanowiłem przenieść cały sklep na ich serwer
Po niecałej półrocznej pomocy firmy Bitlogic nasz sprzedaż wzrosła o 60%. Dzięki poradom jakie otrzymałem darmowo oraz stosunkowo niskich cenach za poprawę grafiki,oraz pozycjonowania powstał profesjonalny serwis http://sklepmodelarski.pl który znalazł się na piątym miejscu w Google z page rank 3 :)
pozdrawiam Sklep modelarski Jur-Met
Jerry Offline

Postprzez Ultras » 7 Sty 2011, o 13:06

O tej firmie trudno powiedzieć cokolwiek źle, same atuty:
-Miła obsługa,
-Szybkość,
-Uczciwość..

Czyli te cechy które powinna mieć każda firma.
Polecam w 100%
Ultras Offline

Postprzez Abuuduuo » 8 Sty 2011, o 21:21

Witam , firma Bitlogic pomogła mi zrobić profesjonalną stronę mojej firmy. Bardzo cenie profesjonalizm i jakość usług. Z pewnością
Bitlogic jest rzetelną i uczciwą firmą. Jak każdy wie w dzisiejszych czasach strona internetowa to najlepsza reklama. Jestem w pełni zadowolony z usługi i wiem, że w przyszłości będę dalej korzystać i polecać dalej.
Abuuduuo Offline

Tlumacz
Tlumacz

Postprzez Tutka » 16 Sty 2011, o 10:51

Miła obsługa, Szybkość,Uczciwość. Polecam
Tutka Offline

Tutor
Tutor

Postprzez mika » 17 Lut 2011, o 21:58

bardzo miła obsługa. Ostatnio potrzebowałam szybkiej porady w sprawie swojej strony.
w ciągu 10 min wiedziałam co jest nie tak i co poprawić.
polecam
mika Offline

Postprzez anna » 18 Mar 2011, o 23:01

firma zajmuje się pozycjonowaniem mojej strony, Jestem bardzo zadowolona, że wybrałam właśnie tę firmę.
Bardzo szybka, rzetelna i miła obsługa klienta. Wszystko przedstawione w precyzyjny sposób. Współpraca z tą firmą to dla mnie czysta przyjemność.
Polecam, gdyż firma jest godna polecenia.
anna Offline

Postprzez Przemek » 18 Mar 2011, o 23:24

znajomy polecił mi tą firmę. zleciłem wykonanie prostej strony www. jako że się na tym dobrze nie znam, nie byłem w stanie sam zrobić tak profesjonalnej strony. A to nie wszystko, ponieważ przede wszystkim zadowolony jestem z miłej obsługi. To zaważyło na wyborze odpowiedniej firmy. Wszystko zostało mi wytłumaczone, a strona została zrobiona rzetelnie, profesjonalnie i w ekspresowym tempie.
Polecam innym
Przemek Offline

Postprzez Shady » 8 Lut 2012, o 15:48

Najlepsi z najlepszych!
Shady Offline

Wróć do Opinie o Firmach

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość